Ghent Marine Center uw Boatstore om te gaan varen
PRIVACY POLICY
CONTACTFORMULIER ››ONLINE PRIVACY ‹‹

Ghent Marine Center is begaan met uw online privacy en weet dat u daar ook belang aan hecht. Daarom doen we al het mogelijke om uw privacy in relatie tot het gebruik dat u maakt van deze website te respecteren.

Ghent Marine Center verzamelt persoonlijke informatie die noodzakelijk is om een optimale werking van de site te garanderen. Deze informatie kan door Ghent Marine Center gebruikt worden voor acties of berichten van commerciële aard.
Ghent Marine Center verbindt er zich echter toe deze gegevens nooit vrij te geven aan derden zonder de expliciete toestemming van de betrokken partij.
Ghent Marine Center verzamelt ook informatie in logfiles. Deze informatie wordt gebruikt voor interne doeleinden, zoals trafiek- en profielanalyse om op die manier het dienstenaanbod van de site verder op punt te stellen.
Ghent Marine Center maakt gebruik van zogenaamde 'cookies' (kleine stukjes informatie die op de harde schijf van de gebruiker weggeschreven worden) om het gebruik van de website te vergemakkelijken.

Wijzigingen aan de Ghent Marine Center Privacyregeling zijn te allen tijde mogelijk, maar zullen aan de gebruikers meegedeeld worden via de website zelf.

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer en de verwerking van de ingevulde data & persoonsgegevens, hebt u het recht om op elk moment inzage te krijgen van uw gegevens in ons bestand en kunt u zonodig de verbetering met betrekking ervan vragen.
Deze zulllen worden aangepast binnen een redelijke termijn.

Ghent Marine Center is verantwoordelijk voor het verwerken, opslaan en beheren van deze persoonlijke gegevens. Alleen de individuele e-mail adressen die de bezoekers ons bezorgt worden opgeslagen.
Om uit de database verwijderd te worden volstaat het een e-mail te sturen.
De gebruiker kan persoonlijke gegevens ten allen tijde op eenvoudig verzoek kosteloos inkijken.
De bezoeker kan verzet aantekenen tegen het gebruik van zijn gegevens voor doeleinden van direct marketing.

U kunt steeds contact opnemen via e-mail:  Ghent Marine CenterTerug naar home | Contact pagina Terug naar vorige pagina  
   
.
De Marineshop van
Ghent Marine Center

Ghentmarinecenter.be
Outbordmotors & service

E-mailadres + 32 (0) 9 230 48 88
E-mailadres info[@]marineshop.be

Verdeler van Yamaha buitenboordmotoren in Belgium

Verdeler van Riba trailers in Belgium


Yamaha buitenboordmotoren verkoop, onderhoud en wisselstukken Ontwerp en design by Vermaele Projects Ons contacteren kan hier